Dział poświęcony fotografii, galeria zdjęć, poradnik dla początkujących.
i spod zeszłorocznych liści wyglądają....
W najbliższą sobotę i niedzielę w Katowicach odbędą się dwa wydarzenia przeznaczone dla amatorów fotografii. 19 lutego dla tych, którzy chcą aby...
Planujesz wyjazd fotograficzny? Koniecznie sprawdź, jakie przepisy obowiązują w wybranym miejscu. Warto wydrukować sobie w języku danego kraju...
Nie korzystałem z tego serwisu. Ale chętnie zapoznam się z niuansami. ... Bo tak przy okazji pytanie - czy owa "nowa polityka" nie zagraża innym...
na początek fotka mojego syna z urlopu 2010... i jego zapytanie na FB - jak to się razem kupy trzymało ? :w00t::w00t::w00t:
a i trafiło mi się z marylą 37 lat temu zawędrować latem na Baranią Górę... łezka się kręci... to były czasy ...
1) Trafiają się czasem stwierdzenia: zdjęcie mi nie wyszło, chyba mam zły aparat... A może to nie aparat jest winny ? Warto poświęcić chwilę...
myśleć przy fotografowaniu trzeba... i już... :laugh::laugh:
Mam takiego kolegę, którego jednym z hobby jest zimowa wędrówka po Puszczy Kampinoskiej. Przysłał mi zdjęcia i zezwolił na ich publikację u nas. Są...
Szykuje się imprezka, plenerowy weekend, już mam w głowie zdjęcia jakie zrobę. Ale... poprzednim razem coś mi nie wyszło. Dlaczego ? Może...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum