Polecamy najlepsze i sprawdzone przez nas zakwaterowanie w Austrii.
Stillupklamm 826 6290 Mayrhofen Austria Tyrol Zillertal Tel. +43 / (0) 5285/8124 Fax +43 / (0) 5285 / 8328 e-mail: info@gutshof.cc Hotel...
Oferta noclegowa dla przebywających w Wiedniu turystów wkrótce wzbogaci się o jeszcze jeden punkt. Poczuć się jak cesarz Franciszek Józef i...
Hotel Appartmenthaus Grüner Baum Vils Stadtgasse 2 Vils, Tirol Hotel dysponuje windą, restauracją, Pizzeria, salą jadalną, włoskimi delikatesami,...
Pensjonat***, położony 800m od jeziora Wörthersee i 2 km od centrum Pörtschach. Doskonały na nocleg tranzytowy do Włoch bo leży miedzy Klagenfurt a...
Kilka propozycji spędzenia wakacji na austriackiej farmie,dobra propozycja dla rodzin z dziećmi bo proponują jazdę na kucykach,karmienie zwierząt...
Pensjonat z oferty Neckermanna /niemieckiego/ położony w samym centrum miejscowości Seeboden.Do jeziora Millstättersee jest ok.400-500 m. ...
Penjonat polecam wszystkim, na krótki pobyt jak nasz czy na długi. Położony jest w centrum miasteczka, na dole jest bar i sala restauracyjna. ...
W nieco mniejszym kurorcie niż Bad Ischl,położony jest rodzinny pensjonat składający się z dwóch budynków.Mieszkaliśmy u rodziny Sydler w pkoju Nr...
Polecam ten hotel. Rodzinny, w centrum. Bardzo dobrze wyposażone apartamenty małe i duże oraz pokoje dwuosobowe. Pokój zabaw dla dzieci i plac...
Polecam ten rodzinny hotel w Mayrhofen. Ładne i stylowe pokoje/rustykalne/ lub apartamenty 2-4-osobowe. Wszystkie z TV Sat, telefonem, sejfem,...
Byłam tam z grupą i mogę polecić. Położony blisko Kaprun i Zell am See i wielkiego regionu narciarskiego. Budynek trochę staroświecki, ale zadbany,...
W drodze do Włoch spałam w Hotelu Achat Plaza w Salzburgu. Hotel położony jest blisko dworca kolejowego, dalej do centrum miasta. Pokój był...
Courtyard Vienna Schoenbrunn Schoenbrunner Schlossstrasse 38-40 · Vienna, A-1120 Austria Hotel****, znanej na świecie sieci...
Faakerseehof Hotel Restauracja Binter Roland / Jost Tanja 9583 Faak am See http://www.faakerseehof.at/web/
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum