Polecamy najlepsze i sprawdzone przez nas zakwaterowanie na Słowacji
Obiekt Apartman Chloe usytuowany jest 9 km od spa termalnego Podhajska. Goście mogą korzystać z bezpłatnego WiFi oraz parkingu. Do ich dyspozycji...
Pensjonat Kaplna usytuowany jest pomiędzy miejscowością Senec a Trnavą, w odległości 11 km od kompleksu wodnego Słoneczne Jeziora i parku wodnego...
Veterná 412, 916 38 Beckov, Slovak Republic. Pokoje oddalone 100 metrów od zamku, wyposażone w łazienki i TV. Obiekt serwuje śniadania na...
Hotel Sheyly Klempova 2, Trnava Pokoje 2-osobowe od 38 EUR HotelovĂŠ izby
Privat Magdalena, Liptovsky Mikulas część Liptovská Ondrašová, Roľnícka 440/3 Maksymalna ilość miejsc: 4 (1x2+2) Minimalna ilość miejsc: 2 ...
W zeszłym roku pojechaliśmy do Crikvenicy w Chorwacji. Po drodze zatrzymaliśmy się w Trnavie. Jest to małe miasteczko na Słowacji. Byliśmy bardzo...
Budynek Hotelu Rysy wzniesiony jest w alpejskim stylu, pod lasem. Hotelowi goście mają do dyspozycji 50 pokoi 2-osobowych z dostawką i 1 nowy...
Bed and Breakfast Florida położony jest w centrum miasta, w pobliżu kąpieliska termalnego, dworca autobusowego i deptaku. Nowo wybudowany pensjonat...
Jeśli szukasz lub zdecydowali się spędzić wakacje w Tatrach, więc mamy szeroki wybór noclegów w apartamencie. Lokalizacja Niskich Tatr Liptova...
Prywatny pensjonat *Józefa Schedlinga w Piestanach,ul.Kupeckeho 12 Mieszkałam i mogę polecić.Rezerwacji dokonałam przez internet w biurze Limba...
Polecam Hotel Uran w Tatrzańskiej Łomnicy należący do sieci hoteli Sorea. Hotel***, po remoncie, z basenem, bilardem, pokojem zabaw. Wszystkie...
Hotel Korzo w Nowych Zamkach jest alternatywą tranzytową dla wszystkich zmierzających na Węgry i dalej. Lata świetności ma już za sobą, ale na jedną...
Pokoje w hotelu olbrzymie. Do tego, co widać dochodzi jeszcze przedpokój oraz łazienka. Mieliśmy jeszcze mały balkon od ulicy. Pokój wyposażony...
Victoria Hotel , V. Žingora 9820, 036 01 Martin, Słowacja tel:. 00421 43 43 04 836, 00421 911 406 407 fax: 00421 43 43 04 848 ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum