Polecane bo sprawdzone.
Komfortowe zakwaterowanie rodzinnego typu w prywatnych apartamentach w jednej z najpiękniejszych części miasta Liberec -– Ruprechtice na skraju Gór...
Jungmannova 22 Obiekt Apartments Comfort położony jest w centrum Pragi, 2 minuty spacerem od placu Wacława oraz w odległości 100 metrów od stacji...
Apartment Lužné, Lužné 731, Luhačovice 763 26 Luhačovice Czechy Kraj zliński http://luhacovice.top-hotely.cz/hotel/apartment-luzne/
Noclegi w Breclav i okolicy, tuż przy granicy<!-- google_ad_section_end --> Hotel Imos Břeclav Hotel Imos BĹeclav - BĹeclav - JiĹžnĂ*...
Miałam spać w tym pensjonacie, ale zrezygnowałam na rzecz samego Hlinsko. Jednak będąc w Hlinsko nie mogłam sobie odmówić wizyty w tym pensjonacie....
Obiekt Holiday House Smetánek położony jest w spokojnej okolicy, 5 minut spacerem od zamku Bruntál i centrum odnowy biologicznej. Do dyspozycji Gości...
Iva Radkovičová RD k rekreaci Mikulovská 124 (707) 69144 Lednice Zakwaterowanie w rodzinnym domu. Dom oferuje zakwaterowanie dla 2-5 osób....
Penzion Kromeriz Moravcova 253, Kroměříž Pensjonat Kromeriz znajduje się w objętym patronatem UNESCO zabytkowym centrum Kromieryża. Obiekt...
Dom typu chałupa położony na wzgórzu, przy drodze wylotowej z Hlinsko do Żdirec. Panoramiczny widok na miasto, blisko jednocześnie do centrum....
Świetnie położony bo w centrum Trebica, rodzinny pensjonat z darmowym, zamykanym parkingiem dla gości. Miła obsługa, czyste i niedrogie pokoje. Za...
Hotel położony 15 minut jazdy od centrum Pragi z darmowym parkingiem dla gości. Dobre warunki zakwaterowania, dobra kuchnia. Pokoje 2-osobowe od...
Jana Mašková Žiškova 961 373 41 Hluboká nad Vltavou Česká Republika http://www.ubytovanihlubokamaskova.cz/index.php
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum