Polecane, sprawdzone przez nas.
Jest dokumentacja fotograficzna z calej podrozy tylko nalezy ja oprawic , jak przyjdzie mlodziez to sie tym zabawia. Co do hotelu to jest na...
Pension Oituz Oituz Nr. 11, Mangalia Pension Oituz oferuje wiele dodatkowych usług, które umilą Twój pobyt w mieście Mangalia. Pośród usług...
tylko taki mały wycinek z naszego ubiegłorocznego powrotu z dalekiego Bałkanu... a dość charakterystyczny dla dojazdów i powrotów... opiszę go na...
musiałem trochę poszukać, co prawda kiedyś o tym pensjonacie pisałem w necie, teraz jakoś nie mogłem już swoich zapisków odnaleźć... ale pamiętam...
Hotel znajduje się prawie vis a vis dworca kolejowego w Bukareszcie. Hotel niskobudżetowy, dobry na nocleg tranzytowy w drodze do Bułgarii. Obsługa...
Hotel Pax, Cluj Napoca Adres Ul. nr Garii. 1-3 Telefon: +40 (0) 264 432 927 E-mail: hotelpax@rdslink.ro Cena: 34 - 49 € Spałam w tym...
Hotel***,po remoncie położony ok. 200m od piaszczystej i szerokiej plaży. Tyle samo do centrum miasteczka. Wszystkie pokoje z balkonami, łazienkami...
Ładny, zadbany pensjonat niedaleko H.Apollo w Eforie Nord. Stołowałam się w tym pensjonacie i mogę go polecić nie tylko do jedzenia, ale i spania....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum