Od Łeby do Krynicy Morskiej. Znajdują się tu bardzo różne typy krajobrazów, wybrzeża klifowe, wybrzeża nizinne z wałem wydm, piaszczyste mierzeje oraz wybrzeże zarastające w Zatoce Puckiej.
Coffeeheaven otwiera pierwszą kawiarnię w Sopocie 12 lutego 2011 roku, w słynnym Krzywym Domku w Sopocie, została uruchomiona pierwsza w tym...
Witajcie! Poradźcie mi jakie atrakcje dla dzieci znajdziemy w Sopocie ? Wybieramy się tam i zastanawiamy się co ciekawego mają do zaoferowania....
Fokarium jest częścią Stacji Morskiej - naukowej placówki terenowej Instytutu Oceanografii Uniwersytetu Gdańskiego, gdzie realizowany jest projekt...
Malborski zamek Muzeum Zamkowe w Malborku :: The Malbork Castle Museum :: Die Burg in Malbork
Gdańsk można zwiedzać pieszo lub z perspektywy… kajaka. Podróż w zależności od trasy trwa 1-3 godz. Gdański szlak wodny prowadzi wzdłuż wyspy...
Najpierw kilka propozycji zakwaterowania bo w tym względem Łeba ma wiele do zaoferowania, począwszy od campingów, poprzez domki, domy wczasowe i...
200 ofert, czyli tanie, łatwe i atrakcyjne zwiedzanie: bezpłatne wejścia do muzeów i ZOO, bezpłatny bilet na całą komunikację miejską zniżki i...
Bursztyn nadal kojarzy się z Polską bo 75% sprzedawanego na świecie bursztynu pochodzi z polskich warsztatów i pracowni. Ale bursztyn dla potrzeb...
Dawno nie byłam na półwyspie helskim, toteż wybrałam tańszą niż Juratę-Jastarnię. Sierpień nikogo z wczasowiczów nad polskim morzem nie...
W miasteczku Hel zazwyczaj jadamy w smażalni "Fala", przy końcu promenady, na ul. Lipowej. http://www.balticfoods.pl/falaglowna.htm Tu polecam...
Co warto zobaczyć w Gdyni Akwarium Gdyńskie, Al. Jana Pawła II 1 tel. 058 621-70-21, Akwarium Gdyńskie - Wirtualne zwiedzanie, godziny otwarcia,...
Metropolitalny Związek Komunikacyjny Zatoki Gdańskiej proponuje rejsy tramwajami wodnymi na trasach: Gdańsk-Hel Sopot-Hel Gdańsk-Sobieszewo...
Bałtycki Instytut Gmin zrealizował nowy markowy projekt turystyczny o nazwie „Konno przez Pomorze” na trasie Gdańsk-Berlin. Do wyboru turyści mają...
Ile to kosztuje? Noclegi CHAŁUPY > Dom wakacyjny VillaBaltica tel. 058 674 35 89, do wynajęcia mieszkania wakacyjne dostosowane do pobytu...
Położony w okolicach najlepszych łowisk dorszy, port we Władysławowie jest największym polskim portem rybackim. Pełni także funkcje rekreacyjne, a od...
Do tej pory miłośnicy tych sportów jeździli na Półwysep Helski,gdzie panują idealne warunki do ich uprawiania. Krynica Morska, która leży na Mierzei...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum