-
Minitravelek
Minitravelek
Organizacja urodzin dziecka
Hej dziewczyny,
W sierpniu moja córka kończy dwa latka i chciałabym zorganizować jej takie kameralne urodzinki w gronie najbliższej rodziny. Wyszło mi, że razem z nami byłoby to 12 dorosłych, 3 maluchy (2–4 lata) i 3 starszych dzieciaków (10–13 lat). Wiem, że to sporo jak na „kameralne”, ale to naprawdę tylko najbliższa rodzina.
Mam jednak zagwozdkę, bo kompletnie nie wiem, gdzie to zorganizować.
W domu nie mam na to miejsca.
Nie chcę też wynajmować restauracji, bo na roczek robiliśmy właśnie tam i z tym samym składem — chciałabym coś innego.
U nas w rodzinie zwykle wszystkie imprezy są u mojej babci, ale nie chcę się tam wpraszać, tym bardziej że to ja zapraszam, a poza tym to w innym mieście.
Myślałam o czymś na świeżym powietrzu — może piknik albo wspólne wyjście na basen. Sierpień to w końcu ciepły miesiąc. Tylko że nikt u nas nigdy tak nie robił i nie wiem, czy to się sprawdzi.
Najchętniej zrobiłabym urodzinowego grilla z jakimiś atrakcjami dla dzieci, ale niestety nie mam gdzie.
Macie jakieś pomysły albo doświadczenia? Chciałabym, żeby to były takie luźne, rodzinne urodziny, a nie wielka, formalna impreza. Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.
https://vengakasy.pl/sala-zabaw-czy-...ojego-dziecka/
Ostatnio edytowane przez malina ; 23-07-2025 o 09:48
Uprawnienia