Przedstaw się, jeśli jesteś nowy na Voyageforum
Jestem Administratorem Voyageforum i witam wszystkich podróżników bardzo serdecznie.
Przedstaw się, jeśli jesteś nowy na Voyageforum
Jestem Administratorem Voyageforum i witam wszystkich podróżników bardzo serdecznie.
Witam w nowym miejscu wszystkich "starych" znajomych i tych nowych, którzy , nie wątpię,
tu się pojawią!
Miło z Wami było i jest pogawędzić, siedząc przed ekranem,operując myszką i klawiaturą.
Cenię sobie bardzo te chwile. Łączy nas pasja podróżowania, ale chyba jednak coś więcej.
Dobrze że jesteście!
Przy okazji-wyrazy szacunku dla Nataszy za determinację i ogrom pracy!
Dynamiczny i efektowny poczatek !![]()
SAAB fan
Jestem Moderatorem na tym Forum.
Jestem z pewnością najstarszy wiekiem.
W ciągu bardzo długiego życia zwiedziłem kawał świata.
A moje dzieci w ciągu życia o połowę krótszego zwiedziły jeszcze więcej - cóż, takie były czasy za komuny.
Ale mam nadzieję namówić dzieci, aby coś tu skrobnęły, choć z powodu braku czasu szanse są małe.
Jak bez kolców nie ma róży
Tak bez VF nie ma podróży
Wywodzę się ze środowiska studenckich klubów turystycznych, organizujących wyjazdy, rajdy, obozy, wyprawy zagraniczne. Posiadam staż przewodnika, pilota i na różnych stanowiskach w turystyce.
Od wielu lat mieszkam daleko od rodzimej Warszawy. Często podróżuję, robię notatki na trasie i fotografuję.
Moją płeć wpisuję w ankietach w pozycję F, mieszkam w kraju który ma jedną z najładniejszych ulic świata, jego język królował kiedyś na salonach Europy, mieszkańcy wcinają ze smakiem różne "oślizgłe" zwierzątka i konsumują dużo dobrego wina.
Witam wszystkich znanych i nieznanych.
Dobra robota Nataszo
życie jest zbyt krótkie by je przespać
jestem tym, którego nie lubią za pisanie niebieskim szlaczkiem...
znają mnie a inni mnie poznają...
czytaja mnie jako jacky, jacky z dg, jacky6...
witam Was....
to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Jestem Francuzem, ale dobrze znam kogos kto pisze na tym forumie. Duzo podrozowalem i bardzo lubie "les voyages" ;. Bylem prawie wszedzie w Europie (oczywiscie w Polce !) i kilka razy gdzie indziej.
Portal jest bardzo ladny. Na razie.
Ostatnio edytowane przez baykus ; 16-02-2011 o 14:30
Witamy serdecznie. Jakoś mamy skłonności ku Francji na Voyageforum.
Ciekawe, dlaczego?
Witajcie!
Jestem nową forumowiczką, która kocha wojaże. Jeśli jest i czas, i pieniądz - podróżuję w przestrzeni. Jeśli nie ma - w marzeniach. Uwielbiam przyrodę i piękne krajobrazy, ale ciekawi mnie także architektura i kultura. Tu i ówdzie już byłam (Europa, USA), ale wciąż mam do zobaczenia znacznie więcej, niż już widziałam... Moim starym i wciąż jeszcze nie zrealizowanym marzeniem jest zobaczenie planbtacji wanilii w Meksyku. Moim ostatnim kaprysem jest Libia i Tunezja - oczywiście na razie z oczywistych względów tam nie jadę. Zamiast tego może być jakaś tajemnicza wyspa - np. Madera... albo Bornholm... albo Wolin...
Świat jest piękny! Jednak z mórz najbardziej lubię Bałtyk, a z gór - Sudety. I staram sie tam wracać tak często, jak tylko mogę.
Serdecznie witamy. Ja też kocham Bałtyk, nasz polski i Wyspę Wolin. Bornholm polecam jak najbardziej.
Z Maderą gorzej bo prawie jej nie ma na rynku.
Witaj na pokładzie.
Czuję, że będziemy mieli tu z Ciebie duży pożytek.
Tak ładnie się przedstawiłaś.
Jak bez kolców nie ma róży
Tak bez VF nie ma podróży
Witamy i do udziału zapraszamy
życie jest zbyt krótkie by je przespać
zastanawiam się, czy zobaczymy tutaj jeszcze Nieobecnych ...
znanych nam bezdyskusyjnie pozytywnych i dyskusyjnie potraktowanych...
czy będą oni mieli sami odwagę się zjawić...
czy będą potraktowani neutralnie...
a ponadto, były osoby przez dłuższy czas współpracujące...
zabrakło im czasu ? motywacji ?
niektórych mogę zrozumieć, nieprzychylne losowo zdarzenia na przykład rodzinne im dane mogły zniechęcić do aktywności w sieci...
cóż - hobby turystyczne potrafi wciągnąć na długo ale też wyczerpać siły witalne...
czasami zmieniają się zainteresowania...
temat wart ( wg mnie ) kontynuacji...
to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
No coż, jakby powiedziała Nelly Rokita niektórzy stoją w rozkroku. Niektórzy są u Chorwatów i dla nas nie mają czasu. Niektórzy czekają na rozwój wypadków, nie chcą stawiać na źrebaka.
Witam!
Jestem Tomek, kolekcjoner kapsli piwnych. Część z Was zapewne mnie kojarzy. Aktualnie w mojej kolekcji mam 3941 kapsli. Ciekawszą ich część możecie zobaczyć tutaj: https://picasaweb.google.com/tomek1986x/SERIENoTrade#
Pozdrawiam wszystkich,
Tomek
kolekcjoner kapsli piwnych
www.polskiekapslepiwne.pl